(+32)493 64 17 74 

Behandelingen

Behandelingen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Behandeling van huid- en nagelproblemen en klachten van het bewegingsstelsel ter hoogte van de voet, enkel, knie, heup, bekken en rug. 

 Podologische zolen op maat

Podologische zolen op maat

Vertoont je lichaam een functionele disbalans? Dan bieden podologische zolen je – al dan niet in combinatie met andere behandelingen – de oplossing. Want daarmee corrigeren we je voetfunctie en krijg je de aangepaste sturing.


 Bewegingsanalyse

Bewegingsanalyse

We zijn gespecialiseerd in onderzoek naar de klachten van het volledige bewegingsapparaat. Wist je dat de oorzaak van een lichamelijk ongemak vaak niet ligt op de plek waar je pijn voelt? Het is dan ook belangrijk om niet simpelweg de symptomen te behandelen, maar op zoek te gaan naar de oorzaak van je klacht.

Podologische voetverzorgingen

Podologische voetverzorgingen

Dit zijn voetverzorgingen die erop gericht zijn om een specifiek voetprobleem duurzaam op te lossen. Heb je last van aandoeningen zoals ingegroeide teennagels, eksterogen of eelt? Dan lossen we niet alleen je probleem op, maar pakken we ook de oorzaak aan met aanpassingen aan je voet of schoenen.

Kinderpodologie

Kinderpodologie

Met podologische zolen kunnen we de structuur van de kindervoet wijzigen en de spierwerking beïnvloeden zodat latere klachten aan het bewegingsapparaat kunnen voorkomen worden. Een platvoet kan blijvend gecorrigeerd worden zodat er in de meeste gevallen op latere leeftijd geen zolen meer nodig zijn.Screening en preventie van diabetische voetproblemen

Screening en preventie van diabetische voetproblemen

De podoloog speelt een belangrijke rol bij de preventie en vroegtijdige opsporing van diabetische voetwonden. Voetproblemen komen frequent voor bij diabetes en kunnen de levenskwaliteit van de patiënt en zijn omgeving ernstig aantasten. We screenen op risicofactoren ter preventie van voetwonden en geven adviezen op maat.

Specialisatietechnieken

Specialisatietechnieken

Orthoplastie: silicone orthesen op maat
Vilttherapie: ter ontlasting van drukpunten
Orthonyxie: nagelbeugel om foutieve vorm van teennagel te behandelen/voorkomen
Schoenadvies

Neem een kijkje op onze socials voor meer updates!